Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát beáztatom a rumba, lepje el a rum. Minél tovább áll a rumban, annál finomabb, be kell hogy szívja a rumot. Lehet már akár 1-2 héttel korábban is beáztatni. Felolvasztok 1 kg csokit gőz fölött, majd hozzáadom a 10 dkg porcukrot, a 25 dkg kókuszreszeléket, a 3 csomag vaníliás cukrot és a rumba áztatott mazsolát, rummal együtt. Összekeverem, majd apró golyókat formálok belőle, amiket kókuszreszelékbe vagy kakaóporba forgatok.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, de csak felnőtteknek.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
cila0628
2014.01.02 15:46
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mazsolát beáztatom, rumba áztatott, kókuszreszeléket, kókuszreszelékbe, Összekeverem, Felolvasztok, felnőtteknek, kakaóporba, beáztatom, beáztatni, porcukrot, csokoládé, hozzáadom, forgatok, finomabb, vaníliás, korábban, Rumgolyó, formálok, mazsolát, vaníliás, mazsolát, áztatott, porcukor, golyókat, kakaópor, mazsola, szívja, mazsola, csokoládé, porcukor, csomag vaníliás cukor, kakaópor,
|
|
|
|
|